PopulærtDP World TourSe McIlroy og andre på DP World Tour spille som amatører

Se McIlroy og andre på DP World Tour spille som amatører

Vi kender det alle sammen. Det der med at slå et dårligt slag, og måske er vi bare ikke bedre eller også mistede vi koncentrationen. Hvis nu bare liiiige, så var det nok blevet en par eller en bogey.

Sådan er det også for verdens bedste, der også kommer ud for en tredobbelt bogey eller måske en snemand (8’er) på et par-4 hul.

Det sker ikke så ofte som det måske gør for mig, men i videoen ovenfor kan man bl.a. se Rory McIlroy lave en 8’er på et par-5 hul under Horizon Irish Open.

Se flere videoer:

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk