PopulærtDP World TourSe McIlroy og andre på DP World Tour spille som amatører

Se McIlroy og andre på DP World Tour spille som amatører

Vi kender det alle sammen. Det der med at slå et dårligt slag, og måske er vi bare ikke bedre eller også mistede vi koncentrationen. Hvis nu bare liiiige, så var det nok blevet en par eller en bogey.

Sådan er det også for verdens bedste, der også kommer ud for en tredobbelt bogey eller måske en snemand (8’er) på et par-4 hul.

Det sker ikke så ofte som det måske gør for mig, men i videoen ovenfor kan man bl.a. se Rory McIlroy lave en 8’er på et par-5 hul under Horizon Irish Open.

Se flere videoer:

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk