PopulærtDP World TourSe de værste slag fra DP World Tour udfordringer i 2023

Se de værste slag fra DP World Tour udfordringer i 2023

Forleden viste vi de bedste slag fra DP World Tourens udfordringer i 2023, og ovenfor er det så de værste slag fra diverse udfordringer.

DP World Tour er gode til at lave mere eller mindre underholdende videoer og indhold udenfor turneringssituationer. Men det går ikke altid efter planen for deltagerne, og i videoen ovenfor har man samlet 4½ minutter med nogle af de bedste slag fra videoerne i 2023.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk