PopulærtDP World TourSe nogle af de bedste drives til greens på DP World Tour...

Se nogle af de bedste drives til greens på DP World Tour i 2023

I videoen ovenfor kan man se nogle af de bedste drives til greens på par-4 huller på DP World Tour, som er blevet optaget til TV. DP World Tour kalder videoen Longest Golf Shots of 2023 (Længste golf slag, red.), men det er det nu ikke, da det er drives som lander på greens. Så i videoen handler det mere om præcision end længde på forholdsvis korte huller.

Første drive er Viktor Hovlands “hole-in-one” på et par-4 hul i en træningsrunde op til Ryder Cup. Det var dog hans andet drive på hullet, da han han havde slået et drive inden han slog en bold mere, som gik i hul. Men flot og specielt, det var det nu alligevel.

Der er mange gode drives, som kan nydes i videoen ovenfor.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk