PopulærtDP World TourVrede golfspillere på DP World Tour i 2023

Vrede golfspillere på DP World Tour i 2023

Du kender sikkert nogle golfspillere fra din egen klub med et iltert temperament. De findes også blandt de professionelle, og selv nogle af dem man måske opfatter som rolige kan også blive frustrerede.

I DP World Tour kavalkaden med klip fra 2023 er vi nået til vrede og frustrerede spillere heriblandt (naturligvis også) farverige spillere som Tyrrell Hatton, Jon Rahm og Marcel Siem.

Nogle har et større temperament end andre, og det ser ikke altid lige kønt ud. Men de fleste pro’er kan blive meget frustrerede, men meget bliver ikke vist på tv.

Se eller gense også videoen fra 2021 med Gruppe-terapi for nogle af de vredeste spillere og videoen med vrede golfspillere på DP World Tour i 2022.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk