PopulærtDP World TourSe de dårligste slag på DP World Tour i 2023 #1

Se de dårligste slag på DP World Tour i 2023 #1

Det går ikke altid som planlagt i golf, og heller ikke for verdens bedste. Det er der mange eksempler på i videoen ovenfor fra 2023 sæsonen på DP World Tour.

Ofte er det marginaler, som gør forskellen på det gode og det dårlige slag. Og det er ikke alle slag som er lige dårlige, da det ofte også er resultatet af, at man tager en chance. Bedøm selv i første del på 15 minutter.

Der er både udfordrende slag, men også det der ligner forholdsvis simple slag som bl.a. Niklas Nørgaard der under Betfred British Masters missede et putt fra måske 40 cm og derefter havde et returputt fra halvanden meter- og han ramte ikke engang hulkanten!

Der er også Ryder Cup kaptajnen Luke Donald der puttede over greenen og i en bunker i Abu Dhabi, hvorfra han skulle bruge to bunkerslag for at komme op.

Man skal måske ikke nyde de mange slag ovenfor, men det viser at det ikke kun er dig, mig og de andre der kan havde det svært på golfbanen…

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk