PopulærtDP World TourSe de dårligste slag på DP World Tour i 2023 #1

Se de dårligste slag på DP World Tour i 2023 #1

Det går ikke altid som planlagt i golf, og heller ikke for verdens bedste. Det er der mange eksempler på i videoen ovenfor fra 2023 sæsonen på DP World Tour.

Ofte er det marginaler, som gør forskellen på det gode og det dårlige slag. Og det er ikke alle slag som er lige dårlige, da det ofte også er resultatet af, at man tager en chance. Bedøm selv i første del på 15 minutter.

Der er både udfordrende slag, men også det der ligner forholdsvis simple slag som bl.a. Niklas Nørgaard der under Betfred British Masters missede et putt fra måske 40 cm og derefter havde et returputt fra halvanden meter- og han ramte ikke engang hulkanten!

Der er også Ryder Cup kaptajnen Luke Donald der puttede over greenen og i en bunker i Abu Dhabi, hvorfra han skulle bruge to bunkerslag for at komme op.

Man skal måske ikke nyde de mange slag ovenfor, men det viser at det ikke kun er dig, mig og de andre der kan havde det svært på golfbanen…

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk