PopulærtDP World TourLIV dominans for 4. gang - Oosthuizen vandt Alfred Dunhill Championship

LIV dominans for 4. gang – Oosthuizen vandt Alfred Dunhill Championship

Louis Oosthuizen vandt den forsinkede Alfred Dunhill Championship på Leopard Creek CC i Sydafrika, og dermed er 4 ud af 5 turneringer i 2024 sæsonen på DP World Tour blevet vundet af en LIV Golf spiller. Det var Oosthuizens 10. sejr på DP World Tour.

Jeff Winther og Søren Kjeldsen var de eneste to danskere der klarede cuttet, og de var i henholdsvis +1 og +2 efter 8 huller af finalerunden. De blev dog begge diskvalificeret søndag, da de ikke stillede til start da spillet blev genoptaget kl. 16 lokal tid! Vi kender endnu ikke årsagen til det, men begge står på deltagerlisten til ugens turnering på Mauritius.

Sebastian Friedrichsen, Joachim B Hansen og John Axelsen missede cuttet.

Oosthuizen vandt foran Schwarzel

Da spillet blev indstillet søndag delte LIV Golf spillerne Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel føringen i -16. Oosthuizen spillede de resterende huller i -2, og efter en runde i -3 vandt Louis Oosthuizen i -18 foran Charl Schwartzel i -16, mens Christiaan Bezuidenhout blev nr. 3 i -4.

Bezuidenhout spiller primært på PGA Tour, så bedste DP World Tour spillere var Marco Penge, Matti Schmid og Darius Van Driel på en delt 4. plads i -10.

Charl Schwartzel – Foto: golfsupport.nl

Den langstående amatør Christo Lamprecht var med helt fremme de første dage, men faldt tilbage til en 44. plads i -1. Se eller gense hans 380 meter drive fra anden runde.

10 sejre på DP World Tour

Det var 41-årige Oosthuizens 10. sejr på DP World Tour og hans første siden South African Open 2018, der var tællende til 2019 sæsonen. Hans største sejr er The Open 2010.

Fire sejre til LIV Golf spillere

Min Woo Lee vandt sæsonens første turnering, Fortinet Australian PGA Championship, men han er så sæsonens hidtil eneste vinder, som ikke spiller på LIV Golf!

Samme uge vandt Dean Burmester Joburg Open og ugen efter vandt Joaquin Niemann ISPS HANDA Australian Open mens Dean Burmester også vandt Investec South African Open Championship, og de spiller lige som Louis Oosthuizen på LIV Golf. De har dog mulighed for at komme med som kvalificerede til f.eks. de sydafrikanske turneringer der arrangeres i samarbejde med Sunshine Tour eller via invitationer.

Spiller på Mauritius i denne uge

Der er stadig en enkelt turnering tilbage i år med AfrAsia Bank Mauritius Open på Heritage La Réserve GC. Den spilles på Heritage Bel Ombre, som Kim Boje besøgte i 2016. I år spilles dog på den nyåbnede Heritage La Réserve GC, der er designet af Peter Matkovich med assistance fra Louis Oosthuizen.

Alfred Dunhill Championship, leaderboard

Der er et rigt dyreliv på og omkring Leopard Creek. Her en gruppe flodheste under Alfred Dunhill Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk