PopulærtDP World TourAmatør slog 380 meter drive under Alfred Dunhill Championship

Amatør slog 380 meter drive under Alfred Dunhill Championship

Under første runde af Alfred Dunhill Championship på DP World Tour og Sunshine Tour slog den 22-årige amatør Christo Lamprecht et drive på 418 yards svarende til 382 meter!

Det lange drive kan ses i videoen ovenfor. Med sine 203 cm har den unge sydafrikaner et stort kraftfuldt sving, og godt hjulpet på vej af en skrånende fairway slog han det lange drive.

Sydafrikanske Christo Lamprecht, der så sent som i sidste uge var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste men nu er nr. 2, vandt The Amateur Championship 2023. En sejr der kvalificerede ham til The Open 2023, hvor han med en 74. plads blev bedste amatør, og i 2024 kan han også spille Masters og US Open.

Inden finalerunderne er Christo Lamprecht på en delt 3. plads i -8. Casey Jarvis fører i -10 foran Marco Penge i -9

Alfred Dunhill Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk