LIV GolfKalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via...

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter succesfuld kvalifikation via LIV Golf Promotions. Den dobbelte DP World Tour vinder Lucas Bjerregaard var med, men han missede cuttet efter anden runde. Se højdepunkter i videoen ovenfor.

Kun 20 spillere var med på finaledagen som blev afgjort over to 18-hullers runder. Først 3. runde med gunstart og derefter 4. runde med start på 1. og 10. hul.

Scores var nulstillet inden starten og med -7 i den første af dagens første runde og -1 i den anden vandt finske Kalle Samooja i -8. Porsche European Open 2022 vinderen Kalle Samooja har vinder-kategorien 3 på DP World Tour, hvor han blev nr. 85 på Race to Dubai ranglisten i år.

Jinichiro Kozuma, Kieran Vincent og Laurie Canter sluttede i -7, og skulle i omspil om de sidste to pladser. De delte første omspilshul i par efter Canter tre-puttede, og på andet hul lavede Kieran Vincent en birdie og Jinichiro Kozuma en par, mens Laurie Canter gik glip af LIV med en bogey.

Kieran Vincent, Kalle Samooja og Jinichiro Kozuma udskiftede cap for deres udstyrsponsor med en LIV Golf cap for vinderbilleder med LIV Golf direktøren Greg Norman – Foto: Montana Pritchard / LIV Golf

Laurie Canter spillede fuld tid på LIV Golf i 2022 og spillede 11 turneringer i 2023 som reserve.

Kieran Vincent, hvis storebror Scott Vincent spiller på LIV Golf, var reserve i 2023 mens Jinichiro Kozuma spillede tre LIV turneringer i 2022.

Mens de tre bedste kan se frem til den økonomisk attraktive LIV Golf League i 2024, så har nr. 4 – 10 fået et fuldt kort til alle International Series turneringer på Asian Tour i 2024.

Det blev Laurie Canter i -7, Jaco Ahlers i -6, Zach Bauchou i -5, Poom Saksansin, Kevin Chappell og Martin Trainer i -4 samt Suradit Yongcharoenchaii -2.

LIV Golf Promotions, resultat

En LIV Golf guldmønt er det synlige bevis / medalje for succesfuld kvalifikation og her Kalle Samooja med sin – Foto: Montana Pritchard / LIV Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk