PopulærtDP World TourDean Burmester vandt Joburg Open - spiller LIV, men kommer med i...

Dean Burmester vandt Joburg Open – spiller LIV, men kommer med i The Open

Sydafrikanske Dean Burmester, der primært spiller på LIV Golf, vandt Joburg Open, som var tællende til DP World Tour og den sydafrikanske Sunshine Tour. Der var to DP World Tour turneringer i denne uge, og Fortinet Australian PGA Championship blev vundet af Min Woo Lee.

Jeppe Kristian Andersen, der har et fuldt Challenge Tour kort og en dårlig DP World Tour kategori i 2024, begyndte finaledagen som nr. 16 i -6. Kun ét slag fra top-10, men en runde i +4 sendte ham tilbage til en 37. plads i -2, som han delte med Niklas Nørgaard, der afsluttede med en runde i +1. Jeppe Kristian lavede to birdies og to bogeys, men også en 8’er på par-4 hullet 12.

Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind, der fik kortet via Tourskolen, missede cuttet og det samme gjorde Joburg Open 2020 vinderen Joachim B Hansen.

Dean Burmester vandt med tre slag

Inden finalerunden førte 2021 vinderen Thriston Lawrence i -15 foran Dean Burmester i -12.

Dean Burmester vandt i -18 foran Darren Fichardt i -15 og den forsvarende mester Dan Bradbury i -13, efter de alle tre gik finalrunden i -13.

Jacques Kruyswijk og Zander Lombard delte 4. pladsen i -12 foran Nikhil Rama i -11, mens Thriston Lawrence og Gavin Green delte 7. pladsen i -10.

3 sejre på DP World Tour og 9 på Sunshine Tour

Det var 34-årige Dean Burmesters tredje DP World Tour sejr, da han tidligere har vundet Tshwane Open 2017 og Tenerife Open 2021. Tshwane Open og nu Joburg Open har også været tællende til den sydafrikanske Sunshine Tour, hvor han nu er oppe på ni sejre.

Burmester, Fichardt og Bradbury klar til The Open 2024

Joburg Open var den første turnering i The Open Qualifying Series, så der blev spillet om tre pladser i The Open 2024. De tre pladser gik til Dean Burmester, Darren Fichardt og Dan Bradbury.

Særligt for Dean Burmester, der spiller på LIV Golf med stor succes. Han blev nr. 14 på den individuelle rangliste i 2024 og nr, 5 med det sydafrikanske Stinger GC hold med Louis Oothuizen, Branden Grace og Charl Schwartzel. Men da der ikke er verdensrangliste-point på LIV Golf er det svært at kvalificere sig til majors. Burmester var nr. 154 på verdensranglisten inden ugens sejr.

Joburg Open, resultat

Dan Bradbury, Dean Burmester og Darren Fichardt kvalificerede sig til The Open 2024 via Joburg Open – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk