PopulærtDP World TourMandagsafslutning i Alfred Dunhill Championship

Mandagsafslutning i Alfred Dunhill Championship

Kraftig storm forsinkede finalerunden af Alfred Dunhill Championship, og de førende nåede kun at spille 7 huller inden spillet blev indstillet. Finalerunden genoptages mandag morgen.

Inden finalerunden delte LIV Golf spillerne Charl Schwartzel og Louis Oosthuizen føringen i -15, hvilket var fem slag bedre end de nærmeste forfølgere. Spillet blev indstillet kl. 11:21 lokal tid og genoptaget kl. 16:00, men indstillet igen kl. 16:46.

Charl Schwartzel og Louis Oosthuizen er begge -1 efter 7 huller og fører i -16 foran Christiaan Bezuidenhout i -13, mens Andy Sullivan og Matti Schmid deler 4. pladsen i -11.

Jeff Winther og Søren Kjeldsen blev diskvalificeret

Jeff Winther og Søren Kjeldsen var de eneste to danskere der klarede cuttet, og de var i henholdsvis +1 og +2 efter 8 huller af finalerunden.

Vi kender endnu ikke årsagen til det, men prøver at afklare om det skyldes et regelbrud eller som følge af, at finalerunden blev udsat til mandag. Begge står på deltagerlisten til den kommende uges turnering på Mauritius.

  • OWGR-ekspert: Nicolai Højgaard kvalificerer sig til Masters

Mandagens finalerunde sendes på V Sport Golf og Viaplay Total. Sendetider følger på 19hul.dk/tv.

Spiller på Mauritius i den kommende uge

Der er stadig en enkelt turnering tilbage i år med AfrAsia Bank Mauritius Open på Heritage La Réserve GC. Den spilles på Heritage Bel Ombre, som Kim Boje besøgte i 2016. I år spilles dog på den nyåbnede Heritage La Réserve GC, der er designet af Peter Matkovich med assistance fra Louis Oosthuizen.

Alfred Dunhill Championship, leaderboard

Louis Oosthuizen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk