Kipp Popert blev den første vinder på den nye G4D Tour, da han vandt G4D @ Betfred British Masters hosted by Danny Willett på The Belfry efter omspil. Se højdepunkter fra turneringen i videoen ovenfor.

G4D Tour er en ny tour for golfspillere med et handicap. Siden 2019 har der været turneringer i samarbejde med EDGA, men fra i år udvides samarbejdet med G4D Tour navnet og mindst syv turneringer. Turneringerne spilles op til en DP World Tour turnering og på samme bane. Både amatører og professionelle kan være med, men det er elitegolf på et meget højt niveau. Deltagerne er kvalificeret via verdensranglisten for handicappede, WR4GD, og må maksimalt have WHS hcp. på 3,4.

Kipp Popert, Kurtis Barkley og Chris Biggins var alle i +3 efter to runder inden 23-årige Kipp Popert sikrede sig sejren på andet omspilshul.

Den næste G4D Tour turnering spilles den 30. – 31. maj på Green Eagle Golf Courses i Hamburg op til Porsche European Open.

Kipp Popert har fået rekonstrueret begge fødder

G4D profilerne spiller utrolig god golf og er med til at bevise, at golf er for alle. De er dog udfordret på forskellig vis, og på europeantour.com kan man læse om de ti deltagere i den første turnering.

.
.

Vinderen Kipp Popert blev født ti uger for tidligt, og blev senere diagnosticeret med en Cerebral parese, Spastic diplegia, i underkroppen. I 2016 gennemgik han komplicerede operationer for at rekonstruere den højre fod, og i 2018 blev han opereret i venstre fod.

G4D @ Betfred British Masters hosted by Danny Willett, resultat

Kipp Popert efter sejren i G4D @ Betfred British Masters hosted by Danny Willett 2022 – Foto: DP World Tour / Getty Images

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.