G4D TourRambo Singh vandt G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship

Rambo Singh vandt G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship

Sydafrikanske Robin Rambo Singh vandt G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship. Den anden turnering i den tredje G4D Tour sæson, hvor der er lidt ændringer i formatet, så denne turnering var med golf-hcp.

I de første to sæsoner af G4D Tour for golfspillere med et handicap og denne sæsons første i Australien var det brutto uden hcp. Ved også at have netto-turneringer åbner man op for, at personer med flere forskellige handicaps kan deltage, da ikke alle kan spille sig ned omkring golf-hcp. 0.

66-årige Robin Rambo Singh med. hcp. 10,2 vandt i +7 over to runder. Han havde hcp. 4 i 1991, men kom alvorligt til skade i en trafikulykke. Begge ben brækkede og det højre så alvorligt, at man i 1992 måtte amputere højre ben over knæet.

Kevin Delaney fra Canada blev nr. 2 i +8, mens italienske Riccardo Bianciardi blev nr. 3 i +9 foran Michelle Lau fra England i +10, og hun var således bedst af de to kvinder i feltet.

Sådan kommer man med

Spillerne kommer med i turneringerne på baggrund af verdensranglisten (WR4GD) for henholdsvis Brutto og Netto. Der er som udgangspunkt otte herrer og to kvinder i hver turnering, og i Brutto skal de have henholdsvis hcp. 3,4 og 7,4 for at deltage, mens det i netto er hcp. 14,4 og 18,4 eller bedre.

G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk