G4D TourRambo Singh vandt G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship

Rambo Singh vandt G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship

Sydafrikanske Robin Rambo Singh vandt G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship. Den anden turnering i den tredje G4D Tour sæson, hvor der er lidt ændringer i formatet, så denne turnering var med golf-hcp.

I de første to sæsoner af G4D Tour for golfspillere med et handicap og denne sæsons første i Australien var det brutto uden hcp. Ved også at have netto-turneringer åbner man op for, at personer med flere forskellige handicaps kan deltage, da ikke alle kan spille sig ned omkring golf-hcp. 0.

66-årige Robin Rambo Singh med. hcp. 10,2 vandt i +7 over to runder. Han havde hcp. 4 i 1991, men kom alvorligt til skade i en trafikulykke. Begge ben brækkede og det højre så alvorligt, at man i 1992 måtte amputere højre ben over knæet.

Kevin Delaney fra Canada blev nr. 2 i +8, mens italienske Riccardo Bianciardi blev nr. 3 i +9 foran Michelle Lau fra England i +10, og hun var således bedst af de to kvinder i feltet.

Sådan kommer man med

Spillerne kommer med i turneringerne på baggrund af verdensranglisten (WR4GD) for henholdsvis Brutto og Netto. Der er som udgangspunkt otte herrer og to kvinder i hver turnering, og i Brutto skal de have henholdsvis hcp. 3,4 og 7,4 for at deltage, mens det i netto er hcp. 14,4 og 18,4 eller bedre.

G4D Tour @ Ras Al Khaimah Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk