Ferie for Alle / Dansk GolfshowFerie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer og rejsedestinationer. Skandinaviens største feriemesse finder sted i MCH Messecenter Herning 23. – 25. februar 2024.

Rejsedrømme er til for at blive realiseret, og det kan de i dén grad blive for de mange besøgende på Ferie for Alle, hvor den samlede rejsebranche og en lang række danske destinationer er på plads med indbydende stande og tillokkende tilbud. Også charterbranchen er på pletten, og det er der flere gode grunde til.

– Vi sælger cirka 90% af vores rejser online, så Ferie for Alle er en kærkommen mulighed for at møde vores gæster i øjenhøjde og ansigt til ansigt. Og traditionelt sælger vi tilmed virkelig mange rejser på messen, så det giver på alle måder rigtig god mening for os at deltage, forklarer Jan Lockhart, Country Manager Denmark i Sunweb, og fortsætter:

– Mange i rejsebranchen kender hinanden på kryds og tværs, og Ferie for Alle er en fantastisk anledning til at møde konkurrenter og kolleger i en hyggelig ramme, hvor der ganske vist er travlt, men hvor der også er tid til at genopfriske gamle minder. Messen er en enestående mulighed for at netværke, og alle mine kolleger i Sunweb glæder sig hvert år til at skulle afsted – der er gang i den, og man er træt, når dagen er omme, men det er også sjovt og hyggeligt.

Han påpeger, at messen også for udstillerne er et optimalt sted at opsnuse nye tiltag, trends og tendenser.

Stort legeland og kendt TV-vært

Ferie for Alle tæller i omegnen af 1.000 udstillere, medudstillere og repræsenterede virksomheder fordelt på 13 haller og er samtidig et overdådigt tag selv-bord af aktiviteter – de besøgende kan således eksempelvis lade sig inspirere af cirka 200 rejseforedrag, mens børn og barnlige sjæle kan forlyste sig i legelandet i Hal Q.

Netop legelandet er et sandt mekka af farverige forlystelser og actionmættede aktiviteter lige fra e-sport og lasergame til tivoli og cirkus, kreaværksted og kæphestebane samt børnebio og bordfodbold med meget mere. Også en stribe udstillere er på plads i hallen.

I den populære Danmarkshal, der i år har fået et visuelt løft og tæller flere udstillere end sidste år, kan besøgende se frem til at opleve journalist og TV-vært Hans Pilgaard, der om fredagen afholder quizzen ‘Sæt pris på Danmarkshallen’ med flotte præmier på højkant.

Ferie for Alle – Arkivfoto: MCH / Lars Møller
Nyt campingunivers og ny golf-indretning

Campingdelen af Ferie for Alle breder sig i år over otte haller spækket med alt inden for den populære ferieform. I én af hallerne kan de besøgende tilmed gå på opdagelse i et helt nyt campingunivers, hvor ambitionen har været at skabe et mere naturligt miljø med blandt andet en kunstig sø, grønne planter og vægbannere med skov- og strandmotiver. Standene i området er desuden primært bygget i naturmaterialer frem for traditionelle standvægge.

Derudover er der i år dobbelt så mange stande med campingpladser som sidste år, ligesom campingområdet byder på autocampere i alle haller og prisvindende produkter. Desuden finder man bag messehallerne igen den eftertragtede vintercampingplads arrangeret i samarbejde med Dansk Camping Union, der også afholder prisuddelingen Danish Camping Award på messen.

Også golfdelen af Ferie for Alle, Dansk Golfshow, tager sig i år anderledes ud med en ny indretning, der dog ikke er mere drastisk forandret, end at hallen med sit intakte udbud af alt golfrelateret vil være en genkendelig oplevelse.

Krydstogter – årets tema

Ferie for Alle favner som altid alle ferieformer både ude og hjemme – det gælder eksempelvis også outdoor-aktiviteter af enhver karakter, og det gælder ikke mindst krydstogter, der er temaet på årets messe.

Blandt meget andet indrettes således et foredragslokale dedikeret til ferieformen, ligesom der diskes op med krydstogt-relateret underholdning på den store scene i Hal M. Endelig trækkes der lod om krydstogtbilletter blandt alle, der har købt billet til messen.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar 2024. Læs mere på ferieforalle.dk.

Ferie for Alle – Arkivfoto: MCH / Lars Møller

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk