PopulærtPGA TourHøjgaard midt i feltet på Pebble Beach, hvor medspiller Clark fører

Højgaard midt i feltet på Pebble Beach, hvor medspiller Clark fører

Nicolai Højgaard gik -2, men faldt lidt tilbage i AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor han dog stadig er i den bedste halvdel inden finalerunden. Hans medspiller Wyndham Clark fører foran Ludvig Åberg. Se højdepunkter ovenfor.

Nicolai Højgaard var nr. 71 i +2 efter første runde på Spyglass Hill (SH) og nr. 23 i -5 efter anden runde på Pebble Beach.

I tredje runde havde Nicolai tre birdies på for-ni, men også tre bogeys inden han med birdies på 15. og 17. hul var rundt i -2. Med den score faldt han dog otte pladser tilbage til en 31. plads i -7 blandt 80 af verdens bedste.

I de første to runder spillede Nicolai med Thomas Detry, som havde del i føringen efter begge runder. Fredag spillede han så med Matt Kuchar og US Open 2023 vinderen Wyndham Clark.

Så Nicolai blev vidne til en helt forrygende runde, da Wyndham Clark var -10 efter 11 huller og gik -12 efter to eagles, ni birdies og en enkelt bogey! Runden i 60 slag er ny banerekord på Pebble Beach.

I samlet -17 fører Wyndham Clark foran Ludvig Åberg i -16 og Matthieu Pavon i -15. Mark Hubbard og Thomas Detry deler 4. pladsen i -14. Jason Day præsterede dagens næstbedste runde i -9, som giver ham en delt 6. plads  i -13 sammen med Tom Hoge, Justin Thomas og Scottie Scheffler.

Rory McIlroy var rundt i -3, men faldt alligevel to pladser tilbage til en 66. plads i -2.

Det er sæsonens første Signature Event, der er ét af PGA Tourens modtræk til spillerflugten mod LIV Golf. Og der er en form for direkte duel i denne uge, da LIV Golf indleder sæsonen i Mexico. Nicolaj Højgaard er kvalificeret til AT&T Pebble Beach Pro-Am som den bedste på Race to Dubai 2023 ranglisten, der ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten.

Turneringen spilles i et nyt format med kun 80 pro’er og en præmiesum på 20 mio. $. Pro-Am turneringen blev spillet over blot to runder og afsluttet fredag med Rory McIlroy og amatøren Jeff Rhodes som vindere.

Tidligere var det 156 pro’er og 156 mere eller mindre kendte amatører på tre baner inden der var cut for pro’er og amatører. Nu er det mest erhvervsfolk med evnen og viljen til at betale mange penge for at spille med.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard
– Pro-Am turneringen, resultat

Store bølger bag 7. green på Pebble Beach Golf Links – Foto:golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk