PopulærtPGA TourNicolai Højgaard bragede frem på Pebble Beach

Nicolai Højgaard bragede frem på Pebble Beach

Efter en skuffende start på AT&T Pebble Beach Pro-Am kom Nicolai Højgaard stærkt tilbage på Pebble Beach, hvor hans runde i -7 kun blev overgået af verdensetteren Scottie Scheffler. Se højdepunkter i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard var nr. 71 i +2 efter første runde på Spyglass Hill (SH), men med -7 i anden runde på Pebble Beach (PB) bragede han 48 pladser frem til en 23. plads i -5. Han havde en eagle, seks birdies og en bogey på scorekortet.

Scottie Scheffler var dagens bedste med en runde i -8, og han rykkede frem til den delt førsteplads med Thomas Detry og Ludvig Åberg, der som Nicolai Højgaard var rundt i -7.

Patrick Cantlay er alene på 4. pladsen i -10, mens Justin Thomas, Emiliano Grillo og Matthieu Pavon deler 5. pladsen i -9.

Det er sæsonens første Signature Event, der er ét af PGA Tourens modtræk til spillerflugten mod LIV Golf. Og der er en form for direkte duel i denne uge, da LIV Golf indleder sæsonen i Mexico. Nicolaj Højgaard er kvalificeret som den bedste på Race to Dubai 2023 ranglisten, som ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten.

McIlroy & Rhodes vandt Pro-Am turneringen

Turneringen spilles i et nyt format med kun 80 pro’er og en præmiesum på 20 mio. $. Det er stadig en Pro-Am, men de 80 amatører er kun med de første to dage, hvor man skiftevis spiller Spyglass Hill (SH) og Pebble Beach (PB) inden finalerunderne spilles på Pebble Beach. Tidligere var det 156 pro’er og 156 mere eller mindre kendte amatører på tre baner inden der var cut for pro’er og amatører. Nu er det mest erhvervsfolk med evnen og viljen til at betale mange penge for at spille med.

Individuelt var Rory McIlroy var med helt fremme i første runde inden han fik to straffeslag for et forkert drop, og med +2 i anden runde er han nr. 64 i +1.

Men i den sideløbende Pro-Am fik McIlroy hjælp af amatøren Jeff Rhodes med hcp. 9, som  i den grad bidrog til sejren. Matt Fitzpatrick & George Still, Matthieu Pavon & Pascal Grizot samt Patrick Cantlay & Egon Duban delte 2. pladsen i -16.

Nicolai Højgaard & Geoff Crouch med hcp. 2 blev nr. 27 i -11.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard
– Pro-Am turneringen

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk