Next Golf TourJordan Weber fra USA vandt Next Golf Tour på PGA West Stadium

Jordan Weber fra USA vandt Next Golf Tour på PGA West Stadium

For første gang i nu 10 Next Golf Tour turneringer var det ikke en Nordisk spiller der vandt, men det var tæt på da svenske Emma Thorngren sluttede på en delt førsteplads. Men det var amerikanske Jordan Weber, der vandt sæsonens fjerde turnering spillet på PGA West Stadium i Californien. Der er højdepunkter og interviews i videoen ovenfor.

Jordan Weber begyndte runden med en bogey, men lavede derefter 11 birdies og sluttede på en delt førstepladsen i -10 med Emma Thorngren. Weber løb med sejren, da han var bedst på bag-ni med -6 mod Thorngrens -4

Af en pressemeddelelse fremgår det, at 38-årige Weber opgav drømmen om en professionel karriere som golfspillere for mere end 10 år siden, men han må åbenlyst stadig være pro’, da han ellers ikke kunne vinde førstepræmien på 30.000 $. Emma Thorngren, der spiller på LET Access Series, fik 16.763 $ for 2. pladsen.

Der var 623 spillere fra 36 lande i turneringen, hvor den samlede præmiesum var på 162.300 $.

Amatøren Mads Heller blev bedste dansker på en delt 3. plads i -8 sammen med Jake Scott. Det gav en præmiecheck på 11.381 $, men som amatør må Mads Heller kun få 1.000 $.

Next Golf Tour offentliggjorde tidligere på sæsonen, at præmiepenge vundet af en amatør udover samlet 1.000 $ i hver turnering går til velgørenhed. Efter de første fire af syv turneringer  er den pulje nu på 29.764 $.

John Axelsen blev delt nr. 5 i -7 mens Nicki Eg Schou, Fie Olsen og Jens Kristian Thysted blev delt nr. 11 i -6. Kristoffer Max, Sebastian Friedrichsen, Oliver Wendt, Sebastian Wiis og amatøren Alexander Møldrup var blandt spillerne på en delt 19. plads i -5

Nicki Eg Schou på den delte 11. plads fik også en bonus på 1.000 $  for flest birdies i træk, da han lavede fem i træk fra 7. hul.

Næste turnering begynder fredag

Turneringen blev afsluttet søndag efter 10 dages spil, men det endelige resultat først offentliggjort torsdag efter Next Golf Tour har tjekket videoer og data for at validere resultatet.

Den femte turnering på Muirfield Village er netop begyndt, da den spilles fra den 2. – 11. februar.

Next Golf Tour 4: PGA West Stadium, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk