PopulærtPGA TourDetry fører Pebble Beach efter 1. runde - Højgaard langt tilbage

Detry fører Pebble Beach efter 1. runde – Højgaard langt tilbage

Nicolai Højgaard fik desværre en dårlig start på AT&T Pebble Beach Pro-Am, men han er sikker på fire runder i den pengestærke turnering, da 80 af verdens bedste spiller uden cut. Thomas Detry fører.

Turneringen spilles i et nyt format med kun 80 pro’er og en præmiesum på 20 mio. $. Det er stadig en Pro-Am, men de 80 amatører er kun med de første to dage, hvor man skiftevis spiller Spyglass Hill (SH) og Pebble Beach (PB) inden finalerunderne spilles på Pebble Beach. Tidligere var det 156 pro’er og 156 mere eller mindre kendte amatører på tre baner inden der var cut for pro’er og amatører. Nu er det mest erhvervsfolk med evnen og viljen til at betale mange penge for at spille med.

Det er sæsonens første Signature Event, der er ét af PGA Tourens modtræk til spillerflugten mod LIV Golf. Nicolaj Højgaard er kvalificeret som den bedste på Race to Dubai 2023 ranglisten, som ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten.

Nicolai Højgaard er nr. 71 – Thomas Detry fører

Nicolai Højgaard, der blev nr. 2 i Farmers Insurance Open og er rykket frem som nr. 30 på verdensranglisten, spillede SH i første runde. Med to birdies og fire bogeys fik han ikke den start han havde håbet på, da det giver ham en delt 71. plads i +2.

Thomas Detry fører i -9 foran Patrick Cantlay -8, og de spillede begge SH i første runde og skal som Nicolai nu spille tre i træk på PB.

Matthieu Pavon, der vandt i sidste uge, er nr. 3 efter -7 på PB.

Thomas Detry er med i feltet efter han blev nr. 63 på FedExCup Fall ranglisten. Her spillede alle udenfor top-50 på FedExCup ranglisten, og mens nr. 51 – 60 var direkte kvalificeret til Pebble Beach, så er otte udenfor top-60 kommet med for at fylde feltet til 80.

To straffeslag til McIlroy

Rory McIlroy fik to straffeslag på 7. hul, hans 16. på dagen, efter han droppede forkert pga. en regel han ikke vidste var lavet om sidste år. Mere om det i en senere artitkel.

McIlroy er nr. 39 efter -1 på SH.

Cantlay & Durban fører Pro-Am turneringen

I den sideløbende Pro-Am, der spilles over to runder, deler Thomas Detry & Rich Petit føringen i -11 med Patrick Cantlay & Egon Durban.

Nicolai Højgaard & Geoff Crouch med hcp. 2 er delt nr. 75 i par.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard
– Pro-Am turneringen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk