PopulærtDP World TourHarrington vil gerne til OL

Harrington vil gerne til OL

Efter afbud fra Rory McIlroy og Graeme McDowell ser det ud til, at Irland bliver repræsenteret af Shane Lowry og Padraig Harrington.

44-årige Harrington, der var bl.a. har vundet The Open to gange i 2007 og 2008 samt US PGA Championship 2008, er ambassadør for R&A. Han var en aktiv del af kampagnen for at golf blev optaget som en sportsgren ved OL.

– Det ville være en stor ære for mig at repræsentere Irland ved OL, da jeg spillede en aktiv rolle for at få OL optaget på OL programmet, siger Harrington i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Jeg vil arbejde hårdt de kommende uger for at kvalificere mig til OL.

To OL turneringer fra den 11. – 20. august
OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august.

Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk