Challenge TourEfter ti år uden sejre vandt James Heath endelig igen

Efter ti år uden sejre vandt James Heath endelig igen

For ti år siden vandt James Heath den danske Challenge Tour turnering ECCO Tour Championship i Odense Golfklub foran Thomas Nørret på andenpladsen.

Siden har den 33-årige englænder kun vundet mindre turneringer, men søndag vandt han så endelig igen med sejr i Scottish Challenge på Macdonald Spey Valley GC. Heath førte med ét slag efter tredje runde, og vandt i -21 foran Ryan Fox i -19.

Jordan L Smith og Damien Perrier delte 3. pladsen i -18.

Søgaard faldt tilbage på de sidste 3 huller
Mads Søgaard havde gang i en god finalerunde, da han var -2 efter 15 huller. En tredobbelt bogey på 16. hul og en bogey på 17. blev dog dyr, så det endte med en runde i +2 og en 41. plads i -5.

Andreas Hartø var rundt i +3, så han han sluttede som nr. 59 i +1.

SSE Scottish Hydro Challenge hosted by Macdonald Spey Hotels and Resorts, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk