PopulærtDP World TourThorbjørn er ét slag efter Stenson inden finalerunden

Thorbjørn er ét slag efter Stenson inden finalerunden

Henrik Stenson og Thorbjørn Olesen er stukket lidt af fra feltet inden finalerunden af BMW International Open på Gut Lärchenhof nær Köln. Umiddelbart ser det ud til, at én af de to kan løfte trofæet først på aftenen.

Lørdag blev tredje runde forsinket af et kraftigt regnvejr, så de førende nåede ikke på banen. De skal derfor spille 36 huller søndag, og man er nu færdig med de første 18 huller.

Både Stenson og Thorbjørn gik tredje runde i -5, så Stenson fører i -16 foran Thorbjørn i -15.

Derfra er der fire slag ned til Mike Lorenzo-Vera, Darren Fichardt og Raphaël Jacquelin på en delt 3. plads i -11.

Anders Hansen var med fremme i top-10 efter anden runde, men efter +1 i tredje runde er han pt. nr. 23 i -5.

Thorbjørn er ikke i førerbolden
Finalerunden er godt i gang, og begyndte længe før de førende var færdige med tredje runde. For at kunne nå at spille 36 huller i dag, så spilles der i 3-bolde med samme startrækkefølge som i tredje runde. På trods af sin nuværnede udelte andenplads, så er Thorbjørn således ikke i førerbolden, da han var nr. 4 efter anden runde.

Førerbolden med Henrik Stenson, Raphaël Jacquelin og Kiradech Aphibarnrat begynder kl. 13:30, mens Thorbjørn spiller i næstsidste gruppe.

Viasat sender finalen fra kl. 14:30
Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte fra kl. 14:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

BMW International Open, leaderboard

Henrik Stenson
Henrik Stenson

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk