AnbefaletBjørn: - I min alder forsøger man blot at nyde det

Bjørn: – I min alder forsøger man blot at nyde det

Thomas Bjørn spiller sin første turnering i år, og fik en god start i Abu Dhabi, men forsøger ikke at lægge et for stort pres på sig selv.

44-årige Bjørn, der har vundet 15 gange på Europa Touren og senest Nedbank Golf Challenge 2013, lavede hole-in-one i første runde, hvilket der dog ikke var nogen præmie for.

– Hvis det går som i dag, så bliver det et godt år. Jeg har haft en pause, og det trængte jeg til, da jeg lidt slog hovedet ind i muren. Det var et hårdt år, men nu starter jeg på en frisk, og det ser jeg frem til, sagde Thomas Bjørn på pressemødet efter første runde.

Selvom Bjørn nu er med fremme i toppen af leaderboardet, så vil han dog ikke lægge et for stort pres på sig selv, men han nyder at være tilbage på golfbanen:

– I min alder er målet at nyde golfspillet og forsøge at få det bedste ud af det. At presse på for at opnå store ting er for meget at bede mig selv om, så jeg vil bare nyde det, og så ved man aldrig, hvad der sker, sagde Bjørn og fortsatte:

– Jeg har det godt med det hele, og jeg begynder at have et bedre sving og være mere komfortabel. Så at komme med frem nogle gange og få muligheden for at vinde golfturneringer, det er hvad vi spiller for. Hvis man får momentum, så ved man aldrig. Jeg er glad for at være ude i solen, og nyder igen at spille golf.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk