PopulærtDP World TourGod start af Bjørn og Kjeldsen i Abu Dhabi hvor amatør fører

God start af Bjørn og Kjeldsen i Abu Dhabi hvor amatør fører

Thomas Bjørn og Søren Kjeldsen fik en god start på Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor en ung amerikansk amatør har taget en overraskende føring.

Som skrevet tidligere lavede Thomas Bjørn hole-in-one på banens 15. hul, og efter tre afsluttende birdies gik han første runde i -4, hvilket placerer ham på en delt 7. plads.

Søren Kjeldsen er ét slag længere tilbage på en delt 12. plads i -3, mens Thorbjørn Olesen er nr. 47 i -1 og Morten Ørum Madsen er nr. 59 i par, og endelig er Lucas Bjerregaard nr. 111 i +3.

US Amateur vinderen foran Stenson og McIlroy
22-årige Bryson DeChambeau vandt US Amateur sidste år, og den amerikanske amatør imponerede i Abu Dhabi med en runde i -8, hvilket var ét slag bedre end Henrik Stenson, som gik -7 efter en bogey på sidste hul (banens 9.).

RoryMcIlroy_abudhabi16-302128Rory McIlroy og Branden Grace deler 3. pladsen i -6, mens Richard Bland og Andy Sullivan deler 5. pladsen i -5.

Thomas Bjørn deler 7. pladsen i -4 med Jordan Spieth, Matthew Fitzpatrick, David Howell og Nicklas Fasth.

Martin Kaymer, der har vundet turneringen tre gange i 2008, 2010 og 2011, er på en 12. plads i -3, mens Rickie Fowler er nr. 29 i -2.

To holes-in-one på 15. hul
Thomas Bjørn var ikke den eneste, som præsterede det ultimative slag på 15. hul, for senere på dagen lykkedes det også for Grégory Havret, som dog måtte nøjes med en runde i par og en placering som nr. 59.

Sidste år blev der over de fire turneringsdage lavet tre holes-in-one på 15. hul.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 8 – 14, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14. Se starttider for anden runde her.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk