AnbefaletIngen hole-in-one præmie til Bjørn

Ingen hole-in-one præmie til Bjørn

Det er vel en præmie i sig selv at lave hole-in-one, og det giver fremgang på leaderboardet, men ofte gives der også en særlig præmie under professionelle turneringer.

Således også i Abu Dhabi HSBC Golf Championship, men kun på par-3 hullerne 7. og 12., mens der ikke er præmier på 4. og 15. hul, som også er par-3 huller. På 7. hul kan man f.eks. vinde et hotelophold til en værdi på hele kr. 1,4 mio.!

Thomas Bjørn var den første, der lavede hole-in-one på 15. hul, hvilket Grégory Havret også præsterede senere, men det gav altså ingen præmie til Bjørn.

Nedenfor ses de hole-in-one præmier der er i turneringen. Derudover er der også en præmie til den spiller, som laver flest birdies og eagles.

7. hul – et hotelophold til kr. 1,4 mio.
Den første der laver hole-in-one på 7. hul vinder et 5 nætters ophold i The Royal Suite på St. Regis Hotel til en værdi af hele $ 206.000 eller godt kr. 1,4 mio.! Ja, det er mange penge, men det er også en gigantisk stor suite og ikke en trykfejl.

12. hul – en Mercedes
Den første der laver hole-in-one på 12. hul vinder en Mercedes fra Emirates Motor Company. Det er ikke oplyst, hvilken model der er tale om.

Etihad Prize – To First Class flybilletter
Der er også en præmie til den spiller som laver flest birdis og eagles under turneringen, og han vinder 2 First Class flybilletter til en valgfri Etihad rute.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 8 – 14, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14. Se starttider for anden runde her.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk