Det er vel en præmie i sig selv at lave hole-in-one, og det giver fremgang på leaderboardet, men ofte gives der også en særlig præmie under professionelle turneringer.

Således også i Abu Dhabi HSBC Golf Championship, men kun på par-3 hullerne 7. og 12., mens der ikke er præmier på 4. og 15. hul, som også er par-3 huller. På 7. hul kan man f.eks. vinde et hotelophold til en værdi på hele kr. 1,4 mio.!

Thomas Bjørn var den første, der lavede hole-in-one på 15. hul, hvilket Grégory Havret også præsterede senere, men det gav altså ingen præmie til Bjørn.

Nedenfor ses de hole-in-one præmier der er i turneringen. Derudover er der også en præmie til den spiller, som laver flest birdies og eagles.

7. hul – et hotelophold til kr. 1,4 mio.
Den første der laver hole-in-one på 7. hul vinder et 5 nætters ophold i The Royal Suite på St. Regis Hotel til en værdi af hele $ 206.000 eller godt kr. 1,4 mio.! Ja, det er mange penge, men det er også en gigantisk stor suite og ikke en trykfejl.

.
.

12. hul – en Mercedes
Den første der laver hole-in-one på 12. hul vinder en Mercedes fra Emirates Motor Company. Det er ikke oplyst, hvilken model der er tale om.

Etihad Prize – To First Class flybilletter
Der er også en præmie til den spiller som laver flest birdis og eagles under turneringen, og han vinder 2 First Class flybilletter til en valgfri Etihad rute.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 8 – 14, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14. Se starttider for anden runde her.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.