PGA Tour ChampionsJiménez er nr. 2 i titelforsvar på Hawaii

Jiménez er nr. 2 i titelforsvar på Hawaii

52-årige Miguel Angel Jiménez spiller fortsat primært på Europa Touren, men siden han fyldte 50 år, har han spillet 8 Champions Tour turneringer, og vundet de to.

I april 2014 vandt han Greater Gwinnett Championship i sin debut på den amerikanske senior tour for spillere som er fyldt 50 år, og for et år siden vandt han Mitsubishi Electric Championship at Hualalai.

Nu er Jiménez tilbage som forsvarende mester, og efter en runde i -6 er han på en delt andenplads sammen med Tom Pernice Jr. og Davis Love III. Joe Durant fører i -7.

Colin Montgomerie er nr. 7 i -4, Tom Watson nr. 12 i -3 mens Fred Couples og Bernhard Langer er nr. 18 i -2.

Turneringen spilles over tre runder med afslutning lørdag. C More Golf sender direkte natten til lørdag og natten til søndag fra kl. 01 – 04.

Mitsubishi Electric Championship at Hualalai, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk