AnbefaletBjørn: - Vidste ikke, at det var en hole-in-one

Bjørn: – Vidste ikke, at det var en hole-in-one

Thomas Bjørn lavede hole-in-one på 15. hul under første runde af Abu Dhabi HSBC Golf Championship, men han så ikke selv, at bolden gik i hul, så det kom som en overraskelse.

– Der var en enkelt person ved greenen som klappede, men det lød ikke som om, at der var sket noget virkelig godt. Så vi vidste det faktisk ikke, før vi kom op til hullet, så det var lidt sjovt, sagde Thomas Bjørn på det efterfølgende pressemøde.

Bjørn begyndte på 10. hul, og lavede fire birdies på de afsluttende 5 huller, så han er nr. 7 i -4 efter 1. runde.

– Jeg spillede dårligt på de første fem huller, og fik så mere styr på spillet. Jeg havde nogle virkelig gode muligheder på banens 1. – 4. hul, men holede ikke nogen putts. Efter et vidunderligt 5-jern til greenen på 5. hul begyndte jeg at slå nogle gode slag, hvor jeg ramte fairways, slog dem tæt på hullet og holede nogle putts, sagde Bjørn og fortsatte:

– Det var en god afslutning på dagen, og det der lignede en dårlig start på året endte med at blive en ret god runde.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 8 – 14, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14. Se starttider for anden runde her.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk