AnbefaletRickie Fowler spiller i høje golfsko og 'joggingbukser'

Rickie Fowler spiller i høje golfsko og ‘joggingbukser’

Rickie Fowler har aldrig været bange for at skille sig ud på golfbanen, og under Hyundai Tournament of Champions på Hawaii spillede han i høje basketball lignende sko og ‘joggingbukser’, og det gør han også i Abu Dhabi.

– Hver sæson arbejder vi tæt sammen med Rickie om designet af tøj og sko for at rykke grænserne. Under et nyligt møde udtrykte Rickie et ønske om en høj golfsko der kan bruges sammen med mere afslappet tøj i stil med joggingtøj. Vores designteam tog inspiration fra vores tidligere PUMA high-top sko og kombinerede det med vores TITANTOUR IGNITE sål, siger Grant Knudson, der er chef for sko hos PUMA Golf.

PUMA’s tøj designere matchede skoene med en ny version af PUMA’s 6 Pocket Pants, der blev specialsyet, så de minder om joggingbukser.

Bukserne er mere løse end normalt, og ved anklen er bukserne f.eks. med elastik, som det kan ses på billederne nedenfor.

Skoene og bukserne kan ikke købes, men Puma Golf planlægger at udlodde noget af det via deres sociale medier.

Læs mere om Cobra Puma Golf på www.cobrapumagolf.com

http://gty.im/503524030

http://gty.im/503524046

http://gty.im/503932528

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk