KlubnytDIF sender dybfølt tak til Dronningen

DIF sender dybfølt tak til Dronningen

Det kommende tronskifte giver anledning til at rette en stor tak til H.M. Dronningen for hendes opbakning til dansk idræt.

Nyheden om det kommende tronskifte blev modtaget med overraskelse i DIF (Danmarks Idrætsforbund), som samtidig udtrykker stor taknemmelighed for den indsats, som H.M. Dronningen har ydet som protektor for landets største idrætsorganisation.

– Som alle andre blev jeg bevæget, da jeg nytårsaften hørte H.M. Dronningen meddele sin abdikation. Men samtidig blev jeg fyldt af taknemmelighed over den betydning Dronningen har haft for vores nation og for idrætten, som jeg repræsenterer. Dét skylder vi hende en kolossal og dybfølt tak for, fastslår Hans Natorp, formand for DIF.

Udover protektoratet for DIF, som dækker både bredde- og eliteidrætten, så har H.M. Dronningen ved flere lejligheder meget synligt bakket de danske atleter op, når de har repræsenteret de danske farver i udlandet.

Mange kan formentlig genkalde sig billederne af H.M. Dronningen, som meget engageret bakkede de danske atleter op fra tribunerne, da hun besøgte OL i Athen i 2004 og i London i 2012.

– Siden har vi oplevet, hvordan Hendes Majestæt med indlevelse har fulgt store sportspræstationer hjemmefra. Vi har også sat pris på den fokus, som Dronningen har sat på idrætsforeningernes og de frivilliges store betydning, f.eks. i sidste års nytårstale. De mange års opbakning har haft stor betydning for de danske atleter og er samtidig en stor anerkendelse af dansk idræt i almindelighed. Det gør os stolte og taknemmelige, understreger Hans Natorp.

Tronskiftet er annonceret til at ske søndag den 14. januar 2024.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk