RanglisterVerdensranglisterne, 20. marts 2023

Verdensranglisterne, 20. marts 2023

Med sin første DP World Tour sejr bragede Matthew Baldwin frem, og det samme kan siges om Taylor Moore, som nu er i top-50 på verdensranglisten. Hos kvinderne tog Pauline Roussin et stort skridt mod top-50. Der var ingen ændringer helt i toppen, og også kun mindre ændringer for danskerne.

Herrernes verdensrangliste

Matthew Baldwin vandt SDC Championship, og med sin første DP World Tour sejr rykkede han frem som nr. 283 fra en placering som nr. 501 i sidste uge, så det var 218 pladsers fremgang.

Taylor Moore vandt Valspar Championship på PGA Tour, og rykkede 54 pladser frem, så han nu er nr. 49.

Danny Lee vandt LIV Golf Tucson, men LIV Golf tæller ikke til verdensranglisten.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2023.

Kvindernes verdensrangliste

Pauline Roussin vandt den individuelle turnering ved Aramco Team Series presented by Public Investment Fund – Singapore, og rykkede 31 pladser frem til en 61. plads. Holdturneringen tæller ikke.

Nicole Broch Estrup var nr. 7 inden finalerunden, hvor hun bl.a. spillede med verdensetteren Lydia Ko der blev nr. 3. Nicole faldt tilbage til en 20. plads.

Gabriela Ruffels vandt Carlisle Arizona Women’s Golf Classic på Epson Tour.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2021: