PopulærtPGA TourNicolai Højgaard spiller med på PGA TOUR i denne uge

Nicolai Højgaard spiller med på PGA TOUR i denne uge

Nicolai Højgaard er rejst over Atlanten, og spiller i denne uge med i Corales Puntacana Championship i Den Dominikanske Republik. Danskeren har, ligesom i 2022, fået en invitation til turneringen, og prøver igen kræfter med PGA TOUR.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Nicolai Højgaard har leveret to top-10 placeringer på DP World Tour i 2023, og nu skal han for andet år i træk spille med i Corales Puntacana Championship på i Den Dominikanske Republik i det caribiske hav. Danskeren er en af profilerne i denne uge, hvor også Thomas Detry, Erik van Rooyen og Taylor Pendrith er med.

Banen på Corales Puntacana Resort giver plads til driveren, og netop slagene fra tee er en af Højgaards forcer. Men som det ofte er, så skal man putte godt for at vinde. De seneste års vindere af turneringen har alle været blandt de tre bedste på green i løbet af ugen.

Danskeren er nummer 140 på verdensranglisten, og kan med et top-resultat spille sig nærmere top-100, og dermed håbe at kvalificere sig til årets anden major, PGA Championship i maj måned.

I 2022 måtte Nicolai Højgaard desværre nøjes med to runder, mens Rasmus Højgaard sluttede på sjettepladsen. Sidste år vandt Chad Ramey turneringen, og amerikaneren er tilbage i Den Dominikanske Republik for at forsvare sin titel. Ramey markerede sig senest ved The Players, hvor han førte efter første runde, og var med fremme inden søndagens finalerunde. Vinderen fra 2021, Joel Dahmen er også til start i år i Corales Puntacana Championship.

Corales Puntacana Championship har alle spillerne fra sidste års Korn Ferry Tour med i feltet, ligesom blandt andre Ryan Gerard har fået en invitation. Gerard spillede sig ind i Honda Classic via mandags-kvalifikationen og sluttede på fjerdepladsen i den uge. Dermed er han meget tæt på at sikre sig midlertidigt medlemskab af PGA TOUR, så denne uge kan blive afgørende for Gerards 2023-sæson.

discovery+ (og Eurosport 2, red.) sender om eftermiddagen de første dage, og som vanligt om aftenen i weekenden.

Corales Puntacana Resort & Club Championship kan følges på discovery+

Torsdag den 23.3.: 15.30 – 18.30
Fredag den 24.3.: 15.30 – 18.30
Lørdag den 25.3.: 19.00 – 22.00
Søndag den 26.3.: 20.00 – 23.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk