Ryder CupUSA har valgt deres kaptajn til Ryder Cup 2025

USA har valgt deres kaptajn til Ryder Cup 2025

PGA of America har offentliggjort, at det er Keegan Bradley, som skal stå i spidsen for det amerikanske hold under Ryder Cup 2025 på Bethpage Black i New York.

Tiger Woods har været nævnt, og hvis han ville havde han utvivlsomt fået jobbet, så på den måde er Keegan Bradley andetvalg. Det bekymrer dog næppe den 38-årige Keegan Bradley, som var tæt på at få et wildcard til Ryder Cup 2023 i Rom.
Han har stor passion for Ryder Cup, men dog kun spillet to gange med Medinah i 2012 og på Gleneagles i 2014. Begge gange tabte USA.

Bradley er nr. 19 på verdensranglisten

Keegan Bradley har vundet seks gange på PGA Tour heriblandt US PGA Championship 2011 og senest Travelers Championship 2023. Han er nr. 19 på verdensranglisten i denne uge, og kunne derfor godt kvalificere sig som spiller.

Genvalg til Donald, Bjørn og Molinari

I Europa har Luke Donald fået genvalg som kaptajn, og han har så valgt Edoardo Molinari og Thomas Bjørn som sine to første vicekaptajner. De var også med i Rom, hvor Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023.

Ryder Cup 2025 spilles på på Bethpage Black Course i New York, fra den 26. – 28. september 2025.

Keegan Bradley efter sejren i Travelers Championship 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk