Ryder CupEdoardo Molinari er blevet genvalgt som Ryder Cup vicekaptajn

Edoardo Molinari er blevet genvalgt som Ryder Cup vicekaptajn

Luke Donald har valgt Edoardo Molinari som sin første vicekaptajn til Ryder Cup 2025, der skal spilles på Bethpage Black i New York.

Der var også genvalg til Luke Donald, og det er første gang siden 1995, at en europæisk Ryder Cup kaptajn fik genvalg, men dels gjorde Luke Donald det godt i Rom og dels er mange af de oplagte kandidater skiftet til LIV Golf

Dodo har styr på statistikkerne

42årige Edoardo Molinari, eller Dodo som han også kaldes, har gennem mange år har interesseret sig for statistik, og at han har arbejdet meget detaljeret med det for at blive bedre. Han har også lavet en App (til Apple) som hedder StatisticGolf, hvor man kan bl.a. kan føre statistik over træning og med øvelser sammenligne sig med professionelle spillere.

En række DP World Tour spillere herunder også flere danskere, bruger hans statistik for at undersøge, hvor I spillet man kan blive bedre.

42-årige Edoardo Molinari har spillet Ryder Cup en enkelt gang i 2010, hvor også hans bror Francesco Molinari var med. Francesco var også på holdet i 2012 og 2018, mens han var vicekaptajn i 2023. Edoardo blev nr. 101 på Race to Dubai ranglisten sidste år, og har vundet tre gange på DP World Tour med Trophée Hassan II 2017 som den seneste sejr.

Europa vandt Ryder Cup 2023

Luke Donald og Europa, med Nicolai Højgaard på holdet og Thomas Bjørn som vicekaptajn, vandt Ryder Cup 2023 med 16½ – 11½ på Marco Simone i Rom.

Ryder Cup 2025 spilles på på Bethpage Black Course i New York, fra den 26. – 28. september 2025.

Team Europe efter sejren ved Ryder Cup 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk