PopulærtDP World TourKnudsen og Nyholm fyret som kommentatorer på Viaplay

Knudsen og Nyholm fyret som kommentatorer på Viaplay

Den kriseramte Viaplay Group koncern har fyret Henrik Knudsen og Leif Nyholm som kommentatorer på V Sport Golf, så de stopper når DP World Tour sæsonen slutter i midten af november 2024.

De seneste 32 år (!) har det succesfulde makkerpar guidet danske golfseere gennem alverdens golfturneringer, men nu det slutter nu, skriver Golf.dk.

Henrik Knudsen og Leif Nyholm, der begge er 66 år, debuterede som makkerpar under Masters 1992, og kunne således fejre sølvbryllup under Masters 2017. Sammen har de kommenteret 110 majors og 15 Ryder Cups, og deres sidste major bliver The Open i næste uge. Inden da havde Henrik Knudsen bl.a. som den første været kommentator da TV3 begyndte at sende NFL i slutningen af 80’erne, og fra 1991 kommenterede han golf.

– Det er som i fodbold. En ny træner vil sætte et nyt hold, og så bliver der ikke altid plads til nogle af de gamle stamspillere, siger Henrik Knudsen til Golf.dk.

Kriseramt koncern

Viaplay Group, som koncernen hedder, er kriseramt med store øknomiske problemer. I 2023 havde de et underskud på 9,7 milliarder svenske kroner svarende til 6,5 milliarder danske kroner, og der har siden sidste år været gennemført flere sparerunder.

I første kvartal af 2024 havde Viaplay Group et driftsunderskud før særlige poster på 317 mio. svenske kroner, hvilket svarede til 204 mio. danske kroner. Torsdag den 18. juli offentliggøres regnskabet for andet kvartal.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk