Ryder CupGenvalg til Thomas Bjørn - vicekaptajn ved Ryder Cup 2025

Genvalg til Thomas Bjørn – vicekaptajn ved Ryder Cup 2025

I efteråret blev Luke Donald genvalgt, så han skal stå i spidsen for Europa under Ryder Cup 2025, og nu har han valgt to vicekaptajner, som også var med i Rom; Edoardo Molinari og Thomas Bjørn. Der er interview med Thomas Bjørn i videoen ovenfor.

43-årige Edoardo Molinari blev i februar offentliggjort som vicekaptajn, og nu har 53-årige Thomas Bjørn også fået genvalg som vicekaptajn for 46-årige Luke Donald.

Der var fem vicekaptajner i Rom, og de tre resterende er Nicolas Colsaerts, José María Olazábal og Francesco Molinari.

Der “er ikke andre” at vælge

Før LIV Golf fik en række af de europæiske koryfæer til at skifte var det utænkeligt, at der ville være genvalg til tre nøglepersoner. Så det er også et udtryk for, at der “ikke er andre”, og hvor man tidligere har talt om vigtigheden af, at lederne var tæt på spillerne, så er der pt. ikke så mange alternativer.Thomas Bjørn har spillet Ryder Cup tre gange i 1997, 2002 og 2014. Han var vindende kaptajn i 2018 og har været vicekaptajn for Bernhard Langer i 2004, Colin Montgomerie i 2010, José María Olazábal i 2012, Darren Clarke i 2016 og Luke Donald i 2023.

Europa vandt Ryder Cup 2023

Luke Donald og Europa med Nicolai Højgaard på holdet vandt Ryder Cup 2023 med 16½ – 11½ på Marco Simone i Rom.

Ryder Cup 2025 spilles på på Bethpage Black Course i New York, fra den 26. – 28. september 2025.

Team Europe efter sejren ved Ryder Cup 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk