Tiger Woods er skadet, og har trukket sig fra The Northern Trust, der er den første af tre turneringer i FedExCup slutspillet.

Efter +4 i første runde var Tiger blandt de sidste i feltet, og både før og efter sagde Tiger, at han var lidt stiv i ryggen. Nu har han trukket sig under en turnering for første gang siden Farmers Insurance Open 2015:

– På grund af en mild forstrækning af en skrå mavemuskel, som giver smerter og stivhed, har jeg måttet trække mig fra The Northern Trust. Jeg fik behandling tidligt fredag morgen, men desværre er jeg ikke i stand til at spille, siger Tiger i en skriftlig udtalelse til pgatour.com.

Havde planlagt at spille 2 – 3 turneringer i træk

For blot anden gang i år havde Tiger planlagt at spille to turneringer i træk, hvilket kunne blive til tre, hvis han kvalificerede sig til Tour Championship. Tiger håber at blive klar til næste uges BMW Championship.

Tiger er nr. 27 på FedExCup ranglisten i denne uge, så han er sikker på en plads i næste uge, hvor top-70 på FedExCup ranglisten er kvalificeret, mens kun top-30 er med i sæsonfinalen.

Sæsonfinalen Tour Championship spilles fra den 22. – 25. august. En turnering Tiger vandt sidste år, men den forsvarende mester er ikke sikret en plads, så Tiger skal være i top-30 på FedExCup ranglisten for at kunne forsvare sin titel.

Sendes direkte på GOLFTV

The Northern Trust sendes direkte på GOLFTV. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Northern Trust, leaderboard
– Live projected FedExCup points

Tiger Woods – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.