PopulærtDP World TourThorbjørn vandt sin sidste WGC match

Thorbjørn vandt sin sidste WGC match

Thorbjørn Olesen vandt 2 & 1 over Smylie Kaufman i tredje runde af WGC – Dell Match Play.

Han lavede blot to birdies i matchen, men det var nok for sejren. Derudover havde Thorbjørn dog også et eagleputt fra under 5 meter på par-5 hullet 12., men fik givet hullet, da Kaufman slog tredjeslaget i vandet.

Begge havde tabt deres første to matcher, så de kunne ikke vinde puljen og gå videre. Den endelige placering og pengepræmierne fordeles dog efter antal point, så noget var alligevel på spil for de to.

Thorbjørn fik en lidt fumlende start på 1. hul, hvor han endte med at give hullet til Kaufman. Han fik dog udlignet på 4. hul, hvor en par var nok for Thorbjørn til at vinde hullet.

Thorbjørn kom foran med en birdie på 6. hul, inden han tabte 8. hul til en birdie. På 9. fik Thorbjørn givet hullet, så han var 1 op efter for-ni. Han kom 2 op efter 15 huller, men tabte 16. hul.

På 17. hul lavede Thorbjørn dagens blot anden birdie efter et flot teeslag på par-3 hullet og et putt fra knap 1,5 meter.

Thorbjørn vandt således 2 & 1, og bliver nr. 3 i sin pulje.

Rory McIlroy og Kevin Na delte deres match, så de skulle i omspil om puljesejren. Et omspil som McIlroy vandt på andet omspilshul med en par.

I første runde led Thorbjørn et smalt nederlag til Rory McIlroy, mens han tabte mere klart til Kevin Na i anden runde.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

WGC – Dell Match Play, stilling i puljerne

WGC – Dell Match Play – puljer og runder som PDF

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk