PopulærtDP World TourFormat i WGC - Dell Match Play

Format i WGC – Dell Match Play

64 fra top-66 på verdensranglisten mødes i WGC – Dell Match Play, hvor der spilles hulspil. Turneringen spilles fra onsdag til søndag med Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen i feltet.

Rory McIlroy er forsvarende mester i turneringen, som hed WGC – Cadillac Match Play sidste år. Jason Day vandt turneringen i 2014.

Seedning efter verdensranglisten
Efter en seedning inddeles de 64 deltagere i 16 fire-mandsgrupper, hvor der spilles alle mod alle onsdag, torsdag og fredag. Alle 64 skal således mindst spille tre matcher.

Mens det var verdensranglisten i sidste uge, som var afgørende for kvalifikationen, så sker seedningen efter denne uges verdensrangliste.

Top-16 inddeles i puljerne fra 1 – 16, mens spillerne mellem nr. 17 – 32, 33 – 48 og 49 – 64 fordeles i puljerne efter lodtrækning (én fra hver segment i hver pulje).

I puljerne får man 1 point for en sejr. Hvis en match er lige efter 18 huller, så deles matchen og begge spillere får ½ point.

De 16 puljevindere går videre til finalerne, hvor der er hul-for-hul omspil, hvis en match er lige efter 18 huller. Hvis to eller flere er lige i puljen, så findes puljevinderen ved at hul-for-hul omspil. De indbyrdes opgør er således ikke afgørende.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften fra onsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Nedenfor ses programmet for WGC – Dell Match Play.

Onsdag
1. runde – 32 puljematcher

Torsdag
2. runde – 32 puljematcher

Fredag
3. runde – 32 puljematcher

Lørdag
4. runde – Otte matcher

5. runde – Fire matcher (kvartfinaler)

Søndag
6. runde – To matcher (semifinaler)

7. runde – To matcher (3./4. plads og finalen)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk