PopulærtDP World TourKlart nederlag til Thorbjørn i anden runde

Klart nederlag til Thorbjørn i anden runde

Thorbjørn Olesen tabte til Rory McIlroy i onsdagens første runde, men spillede praktisk talt lige op med ham. Thorbjørn havde flere gode muligheder, som kunne have sikret ham sejren, men særligt mod slutningen lavede han nogle fejl.

Anderledes så det ud torsdag, da Thorbjørn spillede mod Kevin Na i anden runde. Thorbjørn lavede tre bogeys på de første 4 huller, og kom hurtigt 3 ned. Han tabte 6. hul til en birdie, og 8. hul til en par, så han var 5 ned efter 9 huller.

Det er svært at vende en sådan match. Thorbjørn vandt godt nok 10. hul med en birdie, men derefter blev flere huller delt.

Thorbjørn vandt 15. hul med en par, men 16. hul blev delt, så Kevin Na vandt 3 & 2.

Selvom Thorbjørn nu er uden chance for at gå videre ved at vinde puljen, så skal han spille mod Smylie Kaufman fredag. Der er dog også meget på spil, for pengepræmierne fordeles efter antal point i turneringen. Dvs. alle med 0 point deler sidstepladsen i turneringen, mens alle med 1 point deler pladsen foran dem.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

WGC – Dell Match Play, stilling i puljerne

WGC – Dell Match Play – puljer og runder som PDF

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk