PopulærtDP World TourSpændende duel mellem Thorbjørn og McIlroy

Spændende duel mellem Thorbjørn og McIlroy

Thorbjørn Olesen var tæt på at overraske mod Rory McIlroy i første runde af WGC – Dell Match Play. Stillingen var lige på 18. hul, hvor Thorbjørn desværre shankede sit chip.

Thorbjørn vandt 2. og 4. hul med birdies, og kom hurtigt 2 op. McIlroy reducerede ved at vinde 5. hul og matchen var lige, da McIlroy vandt 7. hul med en par.

Med en birdie på 8. hul kom Thorbjørn foran igen, og han var 1 op efter for-ni.

Thorbjørn kom 2 op efter 13 huller, men matchen var lige efter 15 huller.

Thorbjørn shankede på 18. hul
Det holdt til 18. hul, hvor McIlroy slog et meget langt drive i greenbunkeren på par-4 hullet. McIlroy kom ikke op og i for birdie, men en par var nok for McIlroy til at vinde 1 op, da Thorbjørn lavede en bogey.

Thorbjørns bogey var ekstra ærgerlig, da han slog et meget dårligt chip, da han shankede,  efter at have slået sit andetslag over greenen.

Det endte således med en smal sejr til McIlroy, som er nr. 3 på verdensranglisten. Her er Thorbjørn nr. 66, så han kom med i turnering for top-64 i verden efter afbud.

I anden runde skal Thorbjørn spille mod Kevin Na, som vandt 2 & 1 over Smylie Kaufman i første runde.

Tidligere på aftenen tabte Søren Kjeldsen 2 & 1 til Kevin Kisner.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

WGC – Dell Match Play – puljer og runder som PDF

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk