PopulærtDP World TourThorbjørn i top-10 og fem danskere videre i Qatar

Thorbjørn i top-10 og fem danskere videre i Qatar

Fem af de seks tilbageværende danskere er med i finalerunderne af Commercial Bank Qatar Masters, som spilles fra onsdag til lørdag.

Efter første runde var Thorbjørn Olesen bedste dansker som nr. 6 i -5. Med en anden runde i -3 er han fortsat nr. 6 og nu i -8.

Lucas Bjerregaard gik -2, og han er nr. 20 i -6, mens Søren Kjeldsen er nr. 30 i -5 efter en runde i -3.

Thomas Bjørn var rundt i par, og er nr. 46 i -3. Joachim B Hansen var ligeledes rundt i par trods en 6’er på et par-3 hul, så han klarede akkurat cuttet som nr. 66 i -1.

Efter to runder i +2 missede Morten Ørum Madsen cuttet som nr. 109 i +4. Jeff Winther deltog også, men trak sig onsdag efter blot 4 huller på grund af et maveonde.

Lawrie foran Colsaers
PaulLawrie_secondqs15-299757Paul Lawrie fører i -11 efter en runde i -6 foran Nicolas Colsaerts i -10.

Grégory Bourdy, Andrew Johnson og Rafa Cabrera-Bello deler 3. pladsen i -9.

Sergio Garcia er på den delte 6. plads i -8 sammen med bl.a. Thorbjørn Olesen, mens Branden Grace er nr. 11 i -7. Louis Oosthuizen og Bernd Wiesberger er nr. 20 i -6.

Paul Lawrie har vundet turneringen to gange tidligere i 1999 og 2012. Begge år kvalificerede den nu 47-årige skotte sig i øvrigt til Ryder Cup holdet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 10:30 – 14:30 samt lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

Mandagsafslutning i Alfred Dunhill Championship

Kraftig storm forsinkede finalerunden af Alfred Dunhill Championship, og de førende nåede kun at spille 7 huller inden spillet blev indstillet. Finalerunden genoptages mandag morgen. Inden...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk