PopulærtDP World TourThorbjørn i top-10 og fem danskere videre i Qatar

Thorbjørn i top-10 og fem danskere videre i Qatar

Fem af de seks tilbageværende danskere er med i finalerunderne af Commercial Bank Qatar Masters, som spilles fra onsdag til lørdag.

Efter første runde var Thorbjørn Olesen bedste dansker som nr. 6 i -5. Med en anden runde i -3 er han fortsat nr. 6 og nu i -8.

Lucas Bjerregaard gik -2, og han er nr. 20 i -6, mens Søren Kjeldsen er nr. 30 i -5 efter en runde i -3.

Thomas Bjørn var rundt i par, og er nr. 46 i -3. Joachim B Hansen var ligeledes rundt i par trods en 6’er på et par-3 hul, så han klarede akkurat cuttet som nr. 66 i -1.

Efter to runder i +2 missede Morten Ørum Madsen cuttet som nr. 109 i +4. Jeff Winther deltog også, men trak sig onsdag efter blot 4 huller på grund af et maveonde.

Lawrie foran Colsaers
PaulLawrie_secondqs15-299757Paul Lawrie fører i -11 efter en runde i -6 foran Nicolas Colsaerts i -10.

Grégory Bourdy, Andrew Johnson og Rafa Cabrera-Bello deler 3. pladsen i -9.

Sergio Garcia er på den delte 6. plads i -8 sammen med bl.a. Thorbjørn Olesen, mens Branden Grace er nr. 11 i -7. Louis Oosthuizen og Bernd Wiesberger er nr. 20 i -6.

Paul Lawrie har vundet turneringen to gange tidligere i 1999 og 2012. Begge år kvalificerede den nu 47-årige skotte sig i øvrigt til Ryder Cup holdet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 10:30 – 14:30 samt lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk