AnbefaletPieters må ikke have krøller på PGA Tour

Pieters må ikke have krøller på PGA Tour

Thomas Pieters har lidt halvlangt krøllet hår, men det synes man åbenbart ikke om på PGA Tour.

Den talentfulde belgier, som fyldte 24 år onsdag, har haft flere gode resultater på det seneste, og PGA Tour har oprettet en profilside for Thomas Pieters, som kan ses på pgatour.com her.

Ser man nærmere på billedet – hvilket Pieters selv har gjort – så har de tydeligvis haft hans profilbillede i Photoshop, så håret er blevet kortere, ligesom det er mindre krøllet og pjusket. Håret er vist også farvet lidt mørkere.

Billedet til venstre ovenfor er det man ser på PGA Tourens hjemmeside, mens billedet til højre er det originale. Billedet er i øvrigt taget som et Europa Tour profilbillede under tourskolen i november 2013.

Thomas Pieters har lagt billederne på sin Facebook side, hvor han selv gætter på, at PGA Touren ikke kunne lide hans krøllede hår.

Han har ikke klippet krøllerne af, hvilket ses på billedet nedenfor. Det er fra Abu Dhabi i sidste uge, så det er ikke et forsøg på at opdatere et lidt gammelt billede.

Vandt to Europa Tour turneringer i 2015
Langtslående Pieters vandt Europa Tour turneringerne D+D Real Czech Masters og KLM Open sidste år, hvor han blev nr. 29 på Race to Dubai ranglisten.

Senest blev Pieters nr. 2 i Abu Dhabi HSBC Golf Champions, hvilket rykkede ham frem som nr. 58 på verdensranglisten.

ThomasPieters_abudhabi16-302535

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk