PopulærtDP World TourThorbjørn er bedste dansker i Qatar

Thorbjørn er bedste dansker i Qatar

Af de syv danskere fik Thorbjørn Olesen den bedste start i Commercial Bank Qatar Masters, hvor han blev nr. 3 i 2015 og Thomas Bjørn vandt i 2011.

Thorbjørn gik første runde i -5, hvilket placerer ham på en 6. plads, mens Lucas Bjerregaard er nr. 14 i -4.

I sidste uge lavede Thomas Bjørn, der spiller med Lucas i de første to runder, hole-in-one i Abu Dhabi, og han var tæt på endnu en i dag. Så heldig var han dog ikke, og Bjørn er nr. 24 i -3 trods ondt i ryggen.

Søren Kjeldsen er nr. 37 i -2, Joachim B Hansen er nr. 46 i -1 og Morten Ørum Madsen nr. 94 i +2.

Winther er ude med sygdom
Jeff Winther har været plaget af et maveonde, og han forsøgte at spille, men måtte desværre trække sig efter blot 4 huller.

Larrazábal og Oosthuizen fører
Pablo Larrazábal og Louis Oosthuizen var dagens bedste på Doha GC, hvor de fører i -7 foran Nicolas Colsaerts, Andrew Johnson og Björn Åkesson i -6.

Thongchai Jaidee og Bernd Wiesberger er nr. 14 i -4, mens Branden Grace og Sergio Garcia deler 37. pladsen i -2.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag fra kl. 7:30 – 10:30 og igen kl. 12 – 15, fredag fra kl. 10:30 – 14:30 samt lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk