PopulærtDP World TourThorbjørn er bedste dansker i Qatar

Thorbjørn er bedste dansker i Qatar

Af de syv danskere fik Thorbjørn Olesen den bedste start i Commercial Bank Qatar Masters, hvor han blev nr. 3 i 2015 og Thomas Bjørn vandt i 2011.

Thorbjørn gik første runde i -5, hvilket placerer ham på en 6. plads, mens Lucas Bjerregaard er nr. 14 i -4.

I sidste uge lavede Thomas Bjørn, der spiller med Lucas i de første to runder, hole-in-one i Abu Dhabi, og han var tæt på endnu en i dag. Så heldig var han dog ikke, og Bjørn er nr. 24 i -3 trods ondt i ryggen.

Søren Kjeldsen er nr. 37 i -2, Joachim B Hansen er nr. 46 i -1 og Morten Ørum Madsen nr. 94 i +2.

Winther er ude med sygdom
Jeff Winther har været plaget af et maveonde, og han forsøgte at spille, men måtte desværre trække sig efter blot 4 huller.

Larrazábal og Oosthuizen fører
Pablo Larrazábal og Louis Oosthuizen var dagens bedste på Doha GC, hvor de fører i -7 foran Nicolas Colsaerts, Andrew Johnson og Björn Åkesson i -6.

Thongchai Jaidee og Bernd Wiesberger er nr. 14 i -4, mens Branden Grace og Sergio Garcia deler 37. pladsen i -2.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag fra kl. 7:30 – 10:30 og igen kl. 12 – 15, fredag fra kl. 10:30 – 14:30 samt lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk