Asian TourSpieth til tops i Singapore

Spieth til tops i Singapore

Når verdens bedste er med i en mindre turnering, så er der store forventninger, og Jordan Spieth skuffede ikke i Singapore, hvor han er på 3. pladsen.

Første runde af SMBC Singapore Open blev forsinket af torden, og 57 spillere mangler at færdigspille runden på Sentosa Golf Club, hvor der spilles om en præmiesum på $ 1 mio. Turneringen er sæsonens første på Asian Tour og Japan Golf Tour.

Horne fører i klubhuset
Keith Horne er førende i klubhuset efter en første runde i -5. Han deler førstepladsen med Berry Henson, som er i -5 efter 17 huller.

Jordan Spieth, som erkender at han er lidt træt, gik første runde i -4, hvilket placerer ham på en delt 3. plads sammen med Byeong Hun An samt Namchok Tantipokhakul efter 14 huller og Shintari Kobayashi efter 12 huller.

Jamie Donaldson er nr. 55 i +1. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke skal spille sig op i anden runde, hvis vil være med i weekenden, da han er nr. 104 i +3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte natten til fredag fra kl. 01 – 05 og igen fra kl. 07 – 10 samt lørdag og søndag morgen fra kl. 05 – 09.

SMBC Singapore Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk