AnbefaletSe videoen: Så tæt var Thomas Bjørn på endnu en hole-in-one

Se videoen: Så tæt var Thomas Bjørn på endnu en hole-in-one

I sidste uge lavede Thomas Bjørn hole-in-one i Abu Dhabi, men det slag findes desværre ikke på video, da tv-kameraerne ikke var klar.

Det var man derimod, da Bjørn nåede til 13. hul i første runde af Commercial Bank Qatar Masters. Med dagens pinplacering var hullet 171 meter langt, og Bjørn var få millimeter fra at lave endnu en hole-in-one.

Se det flotte slag i videoen nedenfor, hvor bolden ruller langsomt mod hullet, men tager hulkanten og bliver oppe.

Turneringen spilles fra onsdag til lørdag. Thomas Bjørn vandt turneringen i 2011, og efter første runde er han nr. 24 i -3. Thorbørn Olesen er bedste dansker på en 6. plads i -5, mens Lucas Bjerregaard er nr. 14 i -4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag fra kl. 7:30 – 10:30 og igen kl. 12 – 15, fredag fra kl. 10:30 – 14:30 samt lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk