PopulærtDP World TourThorbjørn rykkede frem i top-10

Thorbjørn rykkede frem i top-10

Europa Tour turneringen Shenzhen International på Genzon GC i Kina var forsinket, så anden runde blev først færdigspillet lørdag. Godt halvdelen af feltet er endnu ikke færdige med tredje runde.

Thorbjørn Olesen gik anden runde i -2, og var nr. 22 inden finalerunderne, mens Morten Ørum Madsen var nr. 57 i par ligeledes efter en runde i -2.

Jeff Winther var rundt i -3, men efter +6 i første runde missede han cuttet som nr. 91 i +3. Efter en runde i par sluttede Lucas Bjerregaard som nr. 97 i +4.

Soomin Lee førte i -13 foran Joost Luiten i -10 og Richie Ramsay i -9 efter anden runde.

Thorbjørn er i top-10
Man nåede ikke at indhente det tabte, men Thorbjørn nåede at blive færdig med tredje runde. Han var blandt dagens bedste med en runde -5, hvilket gav 14 pladsers fremgang til en 8. plads i -8.

Soomin Lee nåede at spille 11 huller i -1, og fører i -14 foran Callum Shinkwin i -12. Shinkwin gik en forrygende i -10 efter en eagle og otte birdies.

Brandon Stone og Lee Slattery har begge spillet 12 huller, og deler 3. pladsen i -10.

Bubba Watson har spillet 15 huller i par, og er på en delt 32. plads i -4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk