PopulærtDP World TourThorbjørn rykkede frem i top-10

Thorbjørn rykkede frem i top-10

Europa Tour turneringen Shenzhen International på Genzon GC i Kina var forsinket, så anden runde blev først færdigspillet lørdag. Godt halvdelen af feltet er endnu ikke færdige med tredje runde.

Thorbjørn Olesen gik anden runde i -2, og var nr. 22 inden finalerunderne, mens Morten Ørum Madsen var nr. 57 i par ligeledes efter en runde i -2.

Jeff Winther var rundt i -3, men efter +6 i første runde missede han cuttet som nr. 91 i +3. Efter en runde i par sluttede Lucas Bjerregaard som nr. 97 i +4.

Soomin Lee førte i -13 foran Joost Luiten i -10 og Richie Ramsay i -9 efter anden runde.

Thorbjørn er i top-10
Man nåede ikke at indhente det tabte, men Thorbjørn nåede at blive færdig med tredje runde. Han var blandt dagens bedste med en runde -5, hvilket gav 14 pladsers fremgang til en 8. plads i -8.

Soomin Lee nåede at spille 11 huller i -1, og fører i -14 foran Callum Shinkwin i -12. Shinkwin gik en forrygende i -10 efter en eagle og otte birdies.

Brandon Stone og Lee Slattery har begge spillet 12 huller, og deler 3. pladsen i -10.

Bubba Watson har spillet 15 huller i par, og er på en delt 32. plads i -4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk