PopulærtDP World TourMonkey Business i Shenzhen

Monkey Business i Shenzhen

Som det ofte er tilfældet særligt i Asien, så deltog nogle af de største navne i Shenzhen International i en anderledes åbningsceremoni.

Thorbjørn Olesen, Bubba Watson, Y.E. Yang, Li Haotong og den forsvarende mester Kiradech Aphibarnrat ses ovenfor sammen med abe-kongen.

Ifølge den kinesiske kalender er 2016 nemlig abens år, og spillerne malede også abemasker ved ceremonien.

– Det er sjovt. Jeg vidste ingenting om aberne her, men det var sjovt og et godt show, siger Thorbjørn Olesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Det er det smukke ved at spille på Europa Touren. Vi rejser over hele verden, og ser mange forskellige kulturer. Specielt herude er det meget anderledes end i Europa, så det er en god oplevelse.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk