PopulærtDP World TourMonkey Business i Shenzhen

Monkey Business i Shenzhen

Som det ofte er tilfældet særligt i Asien, så deltog nogle af de største navne i Shenzhen International i en anderledes åbningsceremoni.

Thorbjørn Olesen, Bubba Watson, Y.E. Yang, Li Haotong og den forsvarende mester Kiradech Aphibarnrat ses ovenfor sammen med abe-kongen.

Ifølge den kinesiske kalender er 2016 nemlig abens år, og spillerne malede også abemasker ved ceremonien.

– Det er sjovt. Jeg vidste ingenting om aberne her, men det var sjovt og et godt show, siger Thorbjørn Olesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Det er det smukke ved at spille på Europa Touren. Vi rejser over hele verden, og ser mange forskellige kulturer. Specielt herude er det meget anderledes end i Europa, så det er en god oplevelse.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk