PopulærtDP World TourMonkey Business i Shenzhen

Monkey Business i Shenzhen

Som det ofte er tilfældet særligt i Asien, så deltog nogle af de største navne i Shenzhen International i en anderledes åbningsceremoni.

Thorbjørn Olesen, Bubba Watson, Y.E. Yang, Li Haotong og den forsvarende mester Kiradech Aphibarnrat ses ovenfor sammen med abe-kongen.

Ifølge den kinesiske kalender er 2016 nemlig abens år, og spillerne malede også abemasker ved ceremonien.

– Det er sjovt. Jeg vidste ingenting om aberne her, men det var sjovt og et godt show, siger Thorbjørn Olesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Det er det smukke ved at spille på Europa Touren. Vi rejser over hele verden, og ser mange forskellige kulturer. Specielt herude er det meget anderledes end i Europa, så det er en god oplevelse.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk