Challenge TourEngelsk sejr efter føring fra start til slut

Engelsk sejr efter føring fra start til slut

Efter hver af de første tre runder havde engelske Jordan L Smith ført Challenge Tour turneringen Red Sea Egyptian Challenge Presented by Hassan Allam Properties med to slag. Det endte også med en sejr på to slag foran de nærmeste forfølgere.

Jordan L Smith blev presset undervejs, men gik finalerunden i -3 efter b.la. tre birdies på de sidste 5 huller. Han vandt i -18 foran Manuel Trappel, Garrick Porteous og Joel Girrbach i -16.

Espen Kofstad fra Norge og nyprofessionelle Romain Langasque fra Frankrig sluttede blandt spillerne på en delt 5. plads i -15.

Søgaard blev bedste dansker
Mads Søgaard afsluttede turneringen med en runde i -2, og sluttede på en 32. plads i -9. Martin Simonsen var ligeledes rundt i -2 og blev nr. 60 i -3.

Christian Gløet var sidste dansker i finalerunderne, og han blev nr. 65 i par efter en runde i +1.

Smith vandt Euro Pro Tour sidste år
Jordan L Smith kvalificerede sig til Challenge Touren ved at vinde den engelske Euro Pro Tour sidste år. Euro Pro Tour er en udviklingstour, der kan sammenlignes med den danske ECCO Tour.

Red Sea Egyptian Challenge, resultat

Mads Søgaard
Mads Søgaard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk