MoreGolf Mastercard TourPoke blev nr. 6 på Nordea Tour i Thailand

Poke blev nr. 6 på Nordea Tour i Thailand

Malcolm Kokocinski vandt Nordea Tour turneringen Black Mountain Invitational by Nordea, hvor Benjamin Henry Poke blev bedste dansker på en 6. plads.

Med en runde i -3 vandt Kokocinski i -8 foran Tobias Rosendahl og Johan Edfors i -5.

Efter anden runde var Poke på en delt andenplads, men desværre gik han finalerunden i +4, og sluttede på en delt 6. plads i -3. Patrick Winther blev nr. 10 i -1.

Rasmus Hjelm Nielsen blev nr. 19 i +6, Nicolai Tinning nr. 21 i +7, Kasper K Estrup nr. 22 i +9 og Patrick O’Neill nr. 23 i +10.

I marts var Black Mountain vært for Europa Tour turnering True Thailand Classic, som blev vundet af Scott Hend.

Tæller ikke til Nordic League
Der var blot 26 spillere i Pro-Am turneringen, som blev spillet over tre runder. Der spilles om en præmiesum på mere end SEK 400.000, men turneringen tæller ikke til Nordic League ranglisten.

Black Mountain Invitational by Nordea, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk