Cutter & Buck TourPoke blev nr. 6 på Nordea Tour i Thailand

Poke blev nr. 6 på Nordea Tour i Thailand

Malcolm Kokocinski vandt Nordea Tour turneringen Black Mountain Invitational by Nordea, hvor Benjamin Henry Poke blev bedste dansker på en 6. plads.

Med en runde i -3 vandt Kokocinski i -8 foran Tobias Rosendahl og Johan Edfors i -5.

Efter anden runde var Poke på en delt andenplads, men desværre gik han finalerunden i +4, og sluttede på en delt 6. plads i -3. Patrick Winther blev nr. 10 i -1.

Rasmus Hjelm Nielsen blev nr. 19 i +6, Nicolai Tinning nr. 21 i +7, Kasper K Estrup nr. 22 i +9 og Patrick O’Neill nr. 23 i +10.

I marts var Black Mountain vært for Europa Tour turnering True Thailand Classic, som blev vundet af Scott Hend.

Tæller ikke til Nordic League
Der var blot 26 spillere i Pro-Am turneringen, som blev spillet over tre runder. Der spilles om en præmiesum på mere end SEK 400.000, men turneringen tæller ikke til Nordic League ranglisten.

Black Mountain Invitational by Nordea, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk