PopulærtDP World TourLang forsinkelse på Europa Touren i Kina

Lang forsinkelse på Europa Touren i Kina

Shenzhen International på Genzon GC i Kina blev forsinket i næsten 6 timer, så 35 spillere er endnu ikke begyndt på anden runde. Soomin Lee fører med tre slag efter en imponerede runde i -7.

Thorbjørn Olesen var nr. 33 i -1, da spillet blev indstillet torsdag. Fredag nåede han blot at spille 3 huller i +1, så han er pt. nr. 49 i par.

Morten Ørum Madsen er i par efter 3 huller, og nr. 82 i +2. Lucas Bjerregaard nåede at blive færdig, og efter en runde i par er han pt. nr. 99 i +4, hvilket næppe vil være nok til at klare cuttet.

Jeff Winther er endnu ikke begyndt på sin runde, men efter +6 torsdag har han som pt. nr. 121 langt op til cutgrænsen.

Joachim B Hansen fik en mareridtsagtig start med en første runde i +21! Han var +15 efter 14 huller af anden runde, hvorefter han står som diskvalificeret. Om han lavede en regelovertrædelse eller valgte at stoppe, ved vi ikke.

Lee foran Luiten
Soomin Lee fører -13 foran Joost Luiten i -10, mens Paul Dunne og Brandon Stone deler 3. pladsen i -7. De er alle færdige med anden runde.

Lee Slattery efter 5 huller og Alexander Levy efter 3 huller deler 5. pladsen i -6.

Bubba Watson er nr. 23 i -2 efter et enkelt hul og den forsvarende mester Kiradech Aphibarnrat er nr. 36 i -1.

Victor Dubuisson var -2 på runden og -3 for turneringen efter 10 huller, men har trukket sig.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk