PopulærtDP World TourLang forsinkelse på Europa Touren i Kina

Lang forsinkelse på Europa Touren i Kina

Shenzhen International på Genzon GC i Kina blev forsinket i næsten 6 timer, så 35 spillere er endnu ikke begyndt på anden runde. Soomin Lee fører med tre slag efter en imponerede runde i -7.

Thorbjørn Olesen var nr. 33 i -1, da spillet blev indstillet torsdag. Fredag nåede han blot at spille 3 huller i +1, så han er pt. nr. 49 i par.

Morten Ørum Madsen er i par efter 3 huller, og nr. 82 i +2. Lucas Bjerregaard nåede at blive færdig, og efter en runde i par er han pt. nr. 99 i +4, hvilket næppe vil være nok til at klare cuttet.

Jeff Winther er endnu ikke begyndt på sin runde, men efter +6 torsdag har han som pt. nr. 121 langt op til cutgrænsen.

Joachim B Hansen fik en mareridtsagtig start med en første runde i +21! Han var +15 efter 14 huller af anden runde, hvorefter han står som diskvalificeret. Om han lavede en regelovertrædelse eller valgte at stoppe, ved vi ikke.

Lee foran Luiten
Soomin Lee fører -13 foran Joost Luiten i -10, mens Paul Dunne og Brandon Stone deler 3. pladsen i -7. De er alle færdige med anden runde.

Lee Slattery efter 5 huller og Alexander Levy efter 3 huller deler 5. pladsen i -6.

Bubba Watson er nr. 23 i -2 efter et enkelt hul og den forsvarende mester Kiradech Aphibarnrat er nr. 36 i -1.

Victor Dubuisson var -2 på runden og -3 for turneringen efter 10 huller, men har trukket sig.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk