Danish Golf ChampionshipThe Antonelli Orchestra + Friends skal også til Made in Denmark

The Antonelli Orchestra + Friends skal også til Made in Denmark

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer showet ved Vild Med Dans og når de står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen – og nu kan du opleve dem live på Made in Denmark Festival.

Bandet er sammensat af kapelmester Claes Antonsen, der har spillet med de største danske pop/rock orkestre og solister herunder Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Medina, Hanne Boel og mange, mange flere.

De tager et par venner med
The Antonelli Orchestra er et 10-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere, men når de går på scenen som sidste band lørdag aften den 27. august, vil de også have et par ekstra venner med på scenen i løbet af deres show. Hvem det bliver offentliggøres i løbet af foråret.

Festivalen har allerede offentliggjort GNAGS, Mads Langer, Laid Back, Djämes Braun og Hardinger Band som de første fem bands og The Antonelli Orchestra bliver således sidste navn på plakaten.

– Vi er meget tilfredse med de seks offentliggjorte navne som vi mener, præsenterer et godt og bredt udvalg af dansk top-pop og rock. Jeg glæder mig også over at have Antonelli’s til at afslutte festivalen – jeg kender Claes godt nok til at vide, at han har et par ”solistesser” i ærmet, som nok skal få folk op på tæerne – det bliver fedt, siger Brian Nielsen fra Down the Drain Production der sammen med Made in Denmark står bag den nye festival, der arrangeres som after party torsdag, fredag og lørdag aften under Made in Denmark golfturneringen.

Har du købt 1-dags billet til lørdag eller partout billet, så har du gratis adgang til Made in Denmark Festival. Har du ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link:http://madeindenmarkgolf.dk/billetter

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk