LET Access SeriesTre amatører fører - Daisy missede cuttet

Tre amatører fører – Daisy missede cuttet

Daisy Nielsen missede desværre cuttet i LET Access Series turneringen Terre Blanche Ladies Open, hvor en spansk amatør fører inden finalerunden.

Daisy Nielsen
Daisy Nielsen

Efter første runde i +5 var der meget at indhente for Daisy, som spillede sin første turnering i år. I anden runde lavede hun tre bogeys for en runde i +3, så hun slutter som nr. 74 i +8. Det var fire slag fra cutgrænsen.

Amatører i top-3
I toppen af leaderboardet indtager tre amatører de øverste pladser.

Luna Sobron (billedet ovenfor) gik -5, og fører i -11 foran Maria Parra i -8 og Mathilda Cappeliez i -6. Lucie Andre er alene på 4. pladsen i -5.

Præmiesummen i Terre Blanche Ladies Open er på € 30.000. Der spilles tre runder, så finalerunden spilles lørdag.

Terre Blanche Ladies Open, leaderboard

Daisy har kort til Ladies European Tour
Daisy Nielsen beholdte sit kort til Ladies European Tour via en 2. pladsen på tourskolen i december. Hun har dog ikke været med i sæsonens første turneringer.

LET Access Series er touren lige under Ladies European Tour, og kan sammenlignes med herrernes Challenge Tour.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk