LET Access SeriesTre amatører fører - Daisy missede cuttet

Tre amatører fører – Daisy missede cuttet

Daisy Nielsen missede desværre cuttet i LET Access Series turneringen Terre Blanche Ladies Open, hvor en spansk amatør fører inden finalerunden.

Daisy Nielsen
Daisy Nielsen

Efter første runde i +5 var der meget at indhente for Daisy, som spillede sin første turnering i år. I anden runde lavede hun tre bogeys for en runde i +3, så hun slutter som nr. 74 i +8. Det var fire slag fra cutgrænsen.

Amatører i top-3
I toppen af leaderboardet indtager tre amatører de øverste pladser.

Luna Sobron (billedet ovenfor) gik -5, og fører i -11 foran Maria Parra i -8 og Mathilda Cappeliez i -6. Lucie Andre er alene på 4. pladsen i -5.

Præmiesummen i Terre Blanche Ladies Open er på € 30.000. Der spilles tre runder, så finalerunden spilles lørdag.

Terre Blanche Ladies Open, leaderboard

Daisy har kort til Ladies European Tour
Daisy Nielsen beholdte sit kort til Ladies European Tour via en 2. pladsen på tourskolen i december. Hun har dog ikke været med i sæsonens første turneringer.

LET Access Series er touren lige under Ladies European Tour, og kan sammenlignes med herrernes Challenge Tour.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk